HIDROIZOLATII TERASE CU MEMBRANA EPDM
EXECUTAM LUCRARI DE HIDROIZOLATII TERASE
Compania noastra va ofera solutia potrivita de hidroizolatie a teraselor cu scopul de a preveni infiltratiile de apa, mucegaiul si igrasia cat si pentru a preveni disconfortul creat de acestea. Lucrarile de hidroizolatii terase pot fi facute atat in proiecte rezidentiale precum blocuri, vile, case, spatii comerciale si industriale.
Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii profesionale potrivite pentru realizarea de hidroizolatii a teraselor circulabile si necirculabile cat si a celor inversate.
Reparatii hidroizolatii terase | Reparatii strat suport terase | Lucrari de hidroizolatii terase | Hidroizolatii model balastrat | Hidroizolatie Firestone cu lest | Hidroizolatie Firestone inversata
Durabilitate si flexibilitate superioara
Cu o durabilitate superioara, membrana EPDM Firestone pentru hidroizolatii ofera avantajul flexibilitatii, putand fi intinsa dintr-o singura bucata pe suprafete mari, fara necesitatea tesaturilor.
Potrivita la hidroizolatii multiple
Indiferent de tipul proiectului in care este folosita fie ca vorbim de cele rezidentiale, comerciale sau industriale, membrana EPDM Firestone reprezinta solutia ideala avand costuri reduse pe termen lung.
Garantia calitatii extinsa de producator
Cu membrana EPDM Firestone stati fara grija hidroizolatiei pana la 50 ani. Producatorul membranei asigura o garantie extinsa chiar si in cazul in care compania ce asigura montajul isi inchide activitatea.
SISTEME DE IMPERMEABILIZARE TERASE
Sistemul de impermeabilizare cristalină funcționează într-un sistem în care există anumite cristale insolubile care blochează capilarele purtătoare de apă.
Inainte de a cumpara sau contacta o societate care are in portofoliu membrane bituminoase trebuie avuta in vedere complexitatea lucrarii care urmeaza a fi executata, pentru a alege membrana potrivita din punct de vedere al raportului calitate-pret. Membranele bituminoase se pot pune in opera la temperatura mediului ambiant intre +5 grade C / +35 grade C.
Caracteristici / Avantaje
– Rezistenta mare la intemperii, inclusiv radiatii UV
– Rezistenta ridicata la imbatranire
– Rezistenta mare la grindina
– Resistenta mare la actiunea factorilor de mediu
– Rezistenta ridicata la solicitari mecanice
– Rezistenta mare la intindere
– Flexibilitate foarte buna la temperaturi scazute
– Permeabilitate ridicata la difuzia vaporilor de apa
– Proprietati bune de termosudare.
Membrana EPDM Firestone pentru hidroizolatii asigura o flexibilitate deosebita a materialului cat si o elasticitate de pana la 300%. In combinatie cu durata mare de viata a acesteia, proprietatile elasticitatii sufera modificari de maxim 10% dupa o perioada de 20 ani, ceea ce face ca membrana EPDM Firestone sa aiba un raport calitate – pret extraordinar.
Avantaje hidroizolatie EPDM:
– Rezistenta la temperaturi extreme, raze UV
– Montaj rapid si eficient al membranei EPDM
– Membrana EPDM vine in role de 6.10 m latime, putand fi amplasata cu usurinta pe acoperisuri fara necesitatea tesaturilor
– Flexibilitate si elasiticitate de pana la 300% pentru o buna preluare a miscarilor cladirii sau a fluctuatiilor de temperatura;
– Impact asupra mediului inconjurator foarte mic, deoarece membrana nu emana substante toxice, apa putand fi colectata pentru utilizare domestica.
HIDROIZOLATII TERASE
CIRCULABILE SI NECIRCULABILE CU MEMBRANA EPDM FIRESTONE
Castigati spatiu suplimentar pentru gradina sau terasa dvs pe acoperisul cladirii.
O terasa circulabila este de fapt placa superioara de beton a acoperisului cladirii fara structura de lemn si tabla, pe care se poate circula fara probleme la finalizarea constructiei.
Terasele circulabile au fost create special pentru utilizarea spatiului pierdut de pe acoperis, pentru posibilitatea panoramica pe care aceasta o ofera cat si pentru amplasarea gradinilor etajate, ce beneficiaza de razele soarelui pe toata perioada zilei.
Terasele circulabile pot fi regasite in constructii civile precum blocuri de apartamente, case si vile cat si in constructii comerciale sau industriale. O terasa circulabila trebuie hidroizolata perfect pentru a proteja structura de scurgerea sau infiltrarea apei in betonul structurii cauzata de intemperii cat si termoizolata pentru pastrarea temperaturilor optime la interiorul cladirii si a normelor de constructii.
Care este diferenta intre o terasa circulabila si una necirculabila?
Stratul final al terasei circulabile va fi acoperit cu ulterior cu placi de gresie pentru exterior, marmura, beton amprentat sau lemn special pentru terasa exterioara in timp ce stratul final al terasei circulabile este acoperit cu un strat de pietris.
HIDROIZOLATII TERASE CU VEGETATIE
Gradinile etajate si acoperisurile verzi au devenit din ce in ce mai populare in lupta cu schimbarile climatice. Pe langa avantajele majore pe care acestea le aduc din punct de vedere al castigului spatiului, amenajarea unei terase cu vegetatie poate aduce acele momente de relaxare de care aveti nevoie pentru a va deconecta de la stresul cotidian. Totodata, puteti lasa frau liber imaginatiei si puteti decora acest spatiu dupa placerea si dorintele dvs, creand astfel un mediu relaxant si placut in caminul dvs. sau in cadrul cladirii pe care o administrati.
La hidroizolarea unei terase verzi trebuie sa tineti cont de durabilitatea materialelor hidroizolante pe termen lung, deoarece acestea sunt supuse la stres de uzura destul de ridicat, datorat fenomenelor atmosferice, a stratului de ozon sau a expunerii indelungate la raze UV.
HIDROIZOLATII TERASE INVERSATE
Sistemul Firestone inversat este o varianta a sistemului lest conventional, ideala pentru acoperisuri cu trafic regulat si/sau in conditii climatice extreme. Foliile mari de EPDM sunt separate de lest printr-un strat de panouri izolante rezistente la umiditate si un strat de geotextil asezat liber deasupra membranei.Sistemele lest si inversat pot fi utilizate la orice acoperis care suporta greutatea suplimentara a lestului.
TIPURI DE PRODUSE CU CARE LUCRAM
Sistemul Firestone cu lest utilizeaza folii EPDM asezate liber pe un substrat adecvat. Foliile adiacente sunt suprapuse pe o lungime de cel putin 100 mm si asamblate cu banda Firestone QuickSeamTM Splice Tape. Zonele periferice ale acoperisului si orificiile sunt nivelate in conformitate cu specificatiile Firestone. Dupa lipire, membrana EPDM este fixata cu pietris de rau sau pietre plate de pavaj cu o greutate minima de 50 kg/m2
In cazul sistemului Firestone cu aderenta totala, foliile EPDM sunt lipite complet pe un substrat adecvat cu ajutorul adezivului Firestone Bonding Adhesive. Foliile adiacente sunt suprapuse pe o lungime de cel putin 100 mm si lipite cu banda Firestone QuickSeam™ Splice Tape pentru a forma o membrana impermeabila continua. Toate elementele periferice si orificiile trebuie nivelate in conformitate cu specificatiile Firestone.
Sistemul Firestone RMA consta intr-o tehnica de fixare mecanica cu greutate redusa, bazata pe banda QuickSeam™ RMA: o banda de EPDM cu insertie cu latime de 254 mm , laminata cu cate o banda autoadeziva QuickSeam™ Splice Tape pe fiecare margine care depaseste lungime benzii EPDM. Benzile RMA sunt asezate pe un substrat adecvat si fixate mecanic pe structura acoperisului. Distantele dintre benzi si dispozitivele de fixare sunt stabilite in functie de calculul rezistentei la vant.